Condicions de Compra

CONDICIONS DE COMPRA

Les presents condicions generals de contractació s’apliquen a totes les transaccions comercials realitzades en la nostra tenda virtual, www.pizzaklam.es, des d’ara el venedor. Per a més informació sobre el venedor i la nostra política de privacitat consulti l’avís legal allotjat en el peu de cada pàgina d’aquesta tenda.

Els preguem que llegeixin atentament les presents condicions de compra i la nostra política de privacitat abans de realitzar la comanda. Si vostè no està d’acord amb totes les condicions de compra i amb la política de privacitat, no deu realitzar cap comanda.

1. IDENTIFICACIÓ

El venedor és una unitat de negoci pertanyent a KLAM RESTAURACIÒ S.L., proveïda de cif/nif B-64743271, domiciliada en ctra. De vic 43. - 08272 sant fruitós de bages (barcelona). Qualsevol comunicació es podrà dirigir al domicili social o a l’adreça de correu electrònic info@pizzaklam.com

2. ACTIVITAT

El venedor es dedica a la venta de pizzes i/o altres productes relacionats.

3. CONTINGUTS I INFORMACIÓ SUBMINISTRADA EN EL WEBSITE

El venedor es reserva el dret a modificar l’oferta comercial presentada en el website (modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment. El venedor fa tots els esforços, dins els seus mitjans, per a oferir la informació continguda en el website de forma veraç i sense errors tipogràfics. En cas que en algun moment es produís algun error d’aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat del venedor, es procediria immediatament a la seva correcció. D’existir un error tipogràfic en algun dels preus mostrats i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, el venedor li comunicarà al client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

4. SISTEMA DE VENDA

Per a realitzar una compra, l’usuari pot triar entre diverses formes de fer-nos arribar la seva comanda:

• Internet a través del «carret de la compra».
• Telefònicament mitjançant el telèfon d’atenció al client de cadascun dels nostres centres.

5. IMPOSTOS APLICABLES

Els preus dels productes exposats en la pàgina web del venedor inclouen l’impost sobre el valor afegit (iva) que, en el seu cas, sigui procedent aplicar.

Les compres que vagin a ser lliurades dins el territori de qualsevol dels estats membres de la unió europea estaran subjectes a iva.

6. FORMA DE PAGAMENT

Al formular la comanda, el client abonarà les compres que realitzi; contra-reemborsament en efectiu, amb targeta o amb la passarel·la de pagament redsys. En determinats casos i per a prevenir possibles fraus, el venedor es reserva la possibilitat de sol·licitar a un client una forma de pagament concreta en el cas que no s’acrediti fefaentment la identitat del comprador o en cas que les condicions de la venda ho precisin.

7. FORMA, DESPESES I TERMINI D’ENVIAMENT

Quan el client seleccioni la forma d’enviament a domicili haurà de tenir en compte que els terminis de lliurament varien en funció de la càrrega de treball i del punt de destinació.

El venedor envia les comandes als seus clients a través d’un servei de transport amb motoristes propis. L’hora de lliurament en el domicili del client depèn de la càrrega de treball del moment així com de la distància fins al punt de destinació.

Els terminis de transport es poden veure alterats per incidències extraordinàries en els motoristes i per qualsevol altra dificultat.

8. DRETS DEL COMPRADOR I POLÍTICA DE CANCEL·LACIONS

El venedor garanteix als seus clients la possibilitat d’anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost, sempre que l’anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat encarregada a la zona d’elaboració.

Tractant-se de productes alimentaris, el client no podrà retornar el producte que hagi comprat una vegada lliurada la comanda. Si un producte diferent al sol·licitat pel client fos lliurat per error del venedor, aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec addicional per al comprador.

En cas d'algun malentès, error de cobrament o error de la nostra part, el client tindrà l'opció de demanar el reemborsament per la quantitat total de la comanda mitjançant el mateix mètode de pagament amb el qual ha realitzat la compra.

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució de productes de la nostra tenda, pot contactar amb nosaltres en el telèfon del centre de la zona que s’ocupa de les seves comandes.

9. OBLIGACIONS DEL CLIENT

El client del venedor es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de registre d’usuari o de realització de la comanda i a mantenir-les actualitzades en tot moment.
El client es compromet a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents condicions generals de contractació entenent que recullen la millor voluntat de servei possible per al tipus d’activitat que desenvolupa el venedor.

Així doncs, es compromet a guardar de forma confidencial i amb la màxima diligència les seves claus d’accés personal al nostre lloc web.

El client es compromet a possibilitar el lliurament facilitant una adreça en la qual pugui ser lliurada la comanda sol·licitada i dins l’horari habitual de lliurament dels nostres centres que haurà de consultar en cada tenda. En cas d’incompliment per part del client d’aquesta obligació, el venedor no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat del lliurament de la comanda sol·licitada pel client.

10. LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Les compravendes realitzades amb el venedor se sotmeten a la legislació d’espanya. En cas de qualsevol conflicte o discrepància, el fur aplicable serà el dels jutjats o tribunals del comprador.

11. SEGURETAT I PROTECCIÓ A COMPRADORS

Els pagaments de les compres en www.pizzaklam.com i totes les seves subdominis, es fan a contra reemborsament o mitjançant Redsys, que compta amb tots els sistemes d'encriptació i seguretat de transferència de dades a través del protocol SSL, de manera que el comprador gaudirà en tot moment amb la protecció d'aquests canals.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos y para mostrarte publicidad relacionada con sus preferencias en base a un perfil elaborado a partir de tus hábitos de navegación. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad